För att lyckas i aveln krävs att man har hela paketet. Talang, prestationer, härstamning och exteriör. Vi vågar påstå att Cash Gamble klickar alla boxar.

Han drog igång karriären tidigt som treåring och vann debuten. I livets tredje start noterade han 1.14,4a/2.140 meter. Cash Gamble tävlade i kulltoppen som tre- och fyraåring med tredjeplats i Kungapokalen och segern i Eskilstuna Fyraåringstest före bland annat Sorbet som toppnummer. Han vann även ett kval till Europaderbyt och var femma i finalen innan export till Frankrike och en ytterligare steg på utvecklingskurvan.

Nio segrar, varav fem i Grupp-lopp mot tuffast tänkbara konkurrens, förde honom till över sju miljoner kronor intjänat. Cash Gamble vann över alla distanser från alla positioner.

Härstamningen är förstklassig. Som Ready Cash-son är han eftertraktad, med Viking Kronos som morfar innebär det golden cross. Korsningen är samma som Prix d’Amérique-vinnaren Readly Express, vackra Dibaba, kulltoppen Vamp Kronos och Stosprintervinnaren Caddie Lisieux!

Men Cash Gamble har ännu mer att erbjuda på mödernet.

Mamma No Way Back har även lämnat Sabrina Frecel som 2019 vann Norskt Travoaks! Lägg till att en av de främsta avelshingstarna i Frankrike, Viking’s Way, dyker upp som mormors far, vilket ger Cash Gamble dubbla doser. Viking’s Way är ju även farfars far till Ready Cash! Mödernet går i rakt led till amerikanska Exciting Speed, mamma till superhingsten Bonefish och avelshingsten Cheetah.

Cash Gamble har det som krävs ur alla aspekter!

Manke: 161 Kors: 161 Längd: 165
Avelsindex 123 (0,75) 32% franskt 68% amerikanskt

Stamtavla

Prix du Languedoc

[/col] [/row]

Uppstallningsplats
Löftadalens Stuteri
Bernt Staaf 070-665 43 54

loftadalens@gmail.com

Frågor
Lukas Svedin +46 72 207 97 22
lukas@globalfarm.se

Veterinärkostnader + moms tillkommer

Intresseanmälan